Despre proiect

Mecanismul “Cypher pe blog”

Acesta este primul proiect online care contine o competitie reala intre cei mai buni scriitori de texte de hip-hop, dar mai ales o sansa pentru cei care vorbesc mult sa invete sa scrie. Altfel spus, dam o sansa celor care vorbesc prea mult la tigara sa si scrie si sa se si citeasca, macar intre ei, daca nu unii pe altii.

Regula e simpla: Se da tema saptamanala printr-un text, in proza sau in versuri sau o fotografie iar voi, cei care doriti sa participati, trebuie sa scrieti prin comentarii cate versuri va vin vizavi de titlul sau textul cu pricina. Asta cat mai corect posibil. Mai mult, puteti sa continuati opera de arta legandu-va de comentariul dinainte, avand ocazia in acest fel sa ii dati peste nas si celui care-a fost mai rapid cu o secunda.

Dupa ce jocul este pornit, nu mai e decat un pas pana la a porni alegerea celor mai buni. Astfel, se va realiza o finala lunara intre cei mai buni scriitori de versuri, doi cate doi.

Rugaminte: Alegeti sa completati campurile obligatorii cu numele vostru real sau cu porecla voastra, dar lasati-va adresa de e-mail corecta pentru a putea fi contactati ulterior pentru orice motiv.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s